21-dagen-vetverbranden-werkboek

Werkboek (PDF): 21 dagen vetverbranden

Lezen over vetverbranden is leuk, maar echt aan de slag is veel leuker!

Marc-review
"Na 21 dagen was ik 4,6 kilo afgevallen en ik heb ineens bakken met energie. Ik ga door met minder suiker, meer vetten en ademhalingsoefeningen!"

Al jaren help ik mensen aan meer energie en minder kilo's. Dat doe ik met de overtuiging van mijn eigen verhaal. In 2007 begin ik mijn carrière in het bedrijfsleven. Het is pittig. Lange dagen, veel onderweg en soms ook stress. Heel langzaam verander ik. Ik kom elk jaar ruim 1 kilo aan. Resultaat na 7 jaar: bijna 10 kilo zwaarder. Vanaf 2013 verdiep ik mij in de wereld van ontspannen, slim sporten en voeding. Ik volg opleidingen, schrijf e-books en begeleid veel mensen met deze onderwerpen. Natuurlijk ben ik zelf ook aan de slag gegaan en weer op mijn oude gewicht. In mijn praktijk zie ik veel mensen worstelen met hun gewicht. En dat gaat vaak mis. Ze gaan calorieën tellen, honger lijden en missen vaak een duidelijk plan. Terwijl juist zo'n plan ontzettend motiveert en inspireert. En daar help ik je graag bij met dit e-book. Niet om te lezen. Nee, om echt aan de slag te gaan.

4

E-books geschreven

6.000+

Lezers

250+

Tevreden klanten

 • 3- weeks afvalplan met wat je per dag eet (ontbijt/ lunch/ diner).
 • Je eet 3x per dag, geen tussendoortjes.
 • Beweegplan voor 3 weken (hardlopen/ wielrennen/ kracht).
 • Ontspanplan met 7 ademhalingsoefeningen om te proberen.
 • 60+ recepten voor ontbijt, lunch en diner.
 • Lijst met do's & don'ts (wat kun je beter wel/ niet nemen).
 1. Geen calorieën tellen.
 2. Zo min mogelijk honger.
 3. Geen dieet, maar een verandering van leefwijze.
 4. Geen energiedips meer.
 5. Geen overtollig buikvet meer.
 6. Niet tevreden? Geld terug!
These slides will be slide-able on the live version of your page!
Rustig afvallen zonder alles om te gooien
"Nu 3 maanden verder en 5 kilo kwijt. Het advies was nuttig en geeft houvast om dingen net iets anders te doen, zonder je hele leefstijl om te gooien"
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het leest als een persoonlijke coach
"Voor mijn gevoel zat je de eerste week in gedachte naast me op de bank en bij een zwak momentje hoorde ik je zeggen: "zou je dat nu wel doen?"
Ms. Nameless
Add Your Stars
Echt energieker
3 keer per dag eten. Ik zag er erg tegenop. Maar met de hulp van dit e-book vlogen ze voorbij. Ik voel mij echt energieker.
Ms. Nameless
Add Your Stars