Bloedsuikerspiegel

"Je medewerkers vitaal en energiek houden terwijl ze thuiswerken?"

Dat kan met de 21 dagen suikervrij challenge: kennis, maar vooral aan de slag met die kennis

webinar-voeding-vitaliteit

Geen suikerdips meer

webinar-voeding-vitaliteit-1

Minder honger, minder insuline

webinar-voeding-vitaliteit-2

Minder stress voor het brein

Maarten de Jong

Ik ben Maarten de Jong. Ik help je medewerkers aan meer energie, minder stress en minder kilo's. Bij mij bouw je energie op door iets te doen. Wat? Ademhalingsoefeningen, slim sporten en verstandiger eten. Ik ben ademcoach, sportvoedingsadviseur en expert in duursport. Maar ik ben geen ‘gezondheidsfreak’. Ik ben dol op Leffe Blond. En chocolade M&M’s zijn mijn favoriet bij de koffie. Ik heb ook écht weleens stress. Juist daarom probeer ik fit te blijven. Want met een fit lijf en een scherp brein is alles wat je doet veel leuker. Met ademhalingsoefeningen, slim sporten en verstandiger eten krijg jij dat ook voor elkaar. 21 dagen suikervrij geeft je daarbij een motiverend eerste zetje. Juist omdat ik zelf in het bedrijfsleven heb gewerkt, weet ik nu wat de invloed van suiker op je werkdag kan zijn en hoe je dat kunt managen.

Waarom suiker geen energie geeft, meer energie kost.

Het eten van suiker zorgt voor een korte piek in je bloedsuiker en dus je energie. Daarna zakt je energie heel snel weg en krijg je een dip.
suiker-per-product

Waarom je dik wordt van suiker.

Suiker maakt hongerig. Tijdens een suikerdip krijg te behoefte aan meer eten. Dat maakt dik. Maar er is nog een reden die ik uit zal leggen.
chronische-stress

Waarom suiker funest is voor een goede focus tijdens een werkdag.

Suiker zorgt voor stress in je brein. Stress is niet goed voor je concentratie. Je raakt steeds afgeleid en gaat op zoek naar eten.
wat-zijn-vetten

Wat goede alternatieven zijn voor suiker.

"Leuk 21 dagen zonder geraffineerde suiker, maar wat eet ik dan?" Ik help je op weg.

Ontdek wat jouw 'suiker guilty pleasures' zijn, die je echt niet wilt missen.

Tijdens de 21 dagen zonder koek, snoep, frisdrank en zoet beleg laat ik je nadenken over de suikers die je straks echt niet wilt missen.
persoonlijk-afvalplan

Waarom vetter eten helpt voor meer energie, betere concentratie en minder kilo's

Vet eten is onterecht in een ongezonde geplaatst. Ik leg uit waarom vet eten juist goed voor je is (en dan bedoel ik niet een frikandel ;-)). 
Afvallen en energie!
"Na 21 dagen was ik 4,6 kilo afgevallen en ik heb ineens bakken met energie. Ik ga door met minder suiker en meer gezonde vetten!"
Marc-review
Marc
EnergizeMe kantine
"3 weken zonder suiker. Ik zag er erg tegenop. Maar met de hulp in de EnergizeMe kantine vlogen ze voorbij. Ik voel mij echt energieker."
Marjolein
"Zou je dat wel doen?"
"Voor mijn gevoel zat je de eerste week in gedachte naast me op de bank en bij een zwak momentje hoorde ik je zeggen: "zou je dat nu wel doen?"
Simon-review
Simon
webinar-voeding-vitaliteit

Webinar als kick-off

Gedurende 1,5 uur neem ik jou en je bedrijf mee in de kennis achter het 21 dagen suikervrij programma. Dat doen we via een online webinar. Daarbij is ook alle mogelijkheid om vragen te stellen.
video-energizeme-kantine

We gaan van start

Alle deelnemers komen terecht in ons online systeem: de EnergizeMe kantine. Elke dag gedurende 23 dagen ontvangen deelnemers een mail met een filmpjes, opdrachten en motivatie.

energizeme-kantine

Motiveer elkaar in de online community

De EnergizeMe kantine is een online plek waar deelnemers vragen kunnen stellen en elkaar kunnen motiveren en inspireren. Samen sta je sterker!
stress

Wij ontzorgen de HR manager of vitaliteitscommissie

Wij sturen het proces aan en verzorgen de webinars, de mails en de communicatie tijdens de challenge. Ook zorgen wij voor een kort promofilmpje om vooraf zoveel mogelijk medewerkers te motiveren om mee te doen.
stress

De datum en tijd van de webinars stemmen we samen af

Afhankelijk van waar jouw bedrijf behoefte aan heeft kunnen we schuiven met de dagen en tijden waarop we de openings- en afsluitende webinars laten plaatsvinden.

Q&A webinar

We sluiten de challenge af met een Q&A webinar van een uur. Zo hebben we gezamenlijk een mooie afsluiting en kunnen we de laatste vragen tackelen.
Rozan-review

Vitaliteitscommissie VeiligheidNL

"Een gedreven spreker"

"Wij hebben met onze organisatie  een webinar van Maarten gevolgd over de suikervrij challenge en zijn daarna aan de slag gegaan. Erg leerzaam met veel praktische tips die je direct in je dagelijkse activiteiten kan toepassen. Maarten is een gedreven spreker en wisselt  theorie af met praktijk. Ik vind dit een waardevolle combinatie: uitspraken doen die ook echt vanuit wetenschap onderbouwd zijn, maar het vervolgens ook zelf ervaren. Ook de interactie was voldoende door inzet van een chat waar Maarten tijdens zijn webinars goed op inspeelde. Aanrader!"

67,-
Per persoon
 • Webinar
  1. Toegang Online dashboard
  2. Meet je Progressie
  3. 3 Weken inspiratie  en motivatie
  4. 23 video's
  5. 23 reminders
  6. Toegang via de app
  7. Bonus webinar
Meest gekozen
p.p
97,-
Per persoon
 • Webinar
 • Toegang Online dashboard
 • Meet je Progressie
 • 3 Weken inspiratie  en motivatie
 • 23 video's
 • 23 reminders
 • Toegang via de app
 1. Bonus webinar
250,-
147,-
Per persoon
 • Webinar
 • Toegang Onlinedashboard
 • Meet je Progressie
 • 3 Weken inspiratie  en motivatie
 • 23 video's
 • 23 reminders
 • Toegang via de app
 • Bonus webinar