Webinar: '21 dagen suikervrij'

Wil jij van je suikerverslaving af? Bekijk dan mijn webinar '21 dagen suikervrij' en ga daarna aan de slag: 

 • Afvallen
 • Meer energie
 • Meer rust, minder stress
 • Beter slapen
 • Beter concentreren
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we de link naartoe sturen?
Gratis Webinar
21-dagen-suikervrij-challenge
Marc-review

Marc

Van 2007 tot 2013 had ik een drukke baan. Altijd onderweg en nooit rust. Eten deed ik snel tussendoor. Even iets halen bij een tankstation of een drinkontbijtje in de auto.  Tot ik  in 2014 leer wat de voordelen zijn van minder suiker. Ik ga aan de slag en val 10 kilo af. Maar ik voel mij ook energieker, ik slaap beter en ervaar meer rust en minder stress. Ik raak zo enthousiast dat dit mijn vak wordt. Inmiddels help ik dagelijks mensen om te minderen met suiker en schrijf ik geregeld blogs over de kracht daarvan. Ik zie wat het mensen brengt en raak daar steeds enthousiaster over. Met dit webinar probeer ik je aan te moedigen om aan de slag te gaan met 21 dagen suikervrij. Dit komt aan bod:

 • Gevolgen van teveel suiker.
 • Hoe werkt suiker in je lichaam?
 • Wat is suiker?
 • Hoeveel suiker eet jij?
 • Verschil tussen vetten en suikers.
 • Resultaten die je kan boeken.
 • De 21 dagen challenge uitgelegd.


vetverbranding

7 jaar

ervaring met minder suiker

100+

webinars gegeven

10.000+

deelnemers aan webinars

"4 kilo kwijt en ik voel mij heerlijk"
Ik wilde gewicht kwijtraken en stabielere energie. Ik ben 4kg kwijt en voel mij heerlijk. Beide doelen gehaald dus! Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik al die suikers achteloos naar binnen schoof en ze nu eigenlijk niet echt mis.
joost-review
Joost
"Bij elk zwak moment: zou je dat nou wel doen?"
"Doel gehaald: minder cm's en minder kilo's. Voor mijn gevoel zat je de eerste week in gedachte naast me op de bank en bij een zwak momentje hoorde ik je zeggen: "zou je dat nu wel doen? Je hebt me overtuigd en nu door. Dank voor de challenge Maarten!"
Simon-review
Simon
"Ik ga door met minder suiker!"
"Na 21 dagen was ik 4,6 kilo afgevallen en ik heb ineens bakken met energie. Ik ga door met minder suiker!PS. Inmiddels 12 weken verder en al ruim 7 kilo kwijt :-)"
Marc-review

Marc

Kijk dan dit webinar en ga er daarna vooral mee aan de slag. Kijken is leuk, maar echt doen is nog veel interessanter. Ik ben benieuwd wat het jou brengt!
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we het e-book naartoe sturen?
Gratis webinar
21-dagen-suikervrij-challenge
stevelina-review

Ik was op het internet aan het zoeken om van mijn zoetverslaving af te komen. Toen kwam ik de 21 dagen challenge van Maarten tegen. En daar heb ik geen spijt van gehad. Je krijgt iedere dag een filmpje te zien om je gemotiveerd te houden. Als het even niet meer lukt en je zit er even doorheen dan plaatst je een berichtje. Dan krijg je altijd antwoord, zodat je weer verder kunt. Maarten legt alles duidelijk uit. Ik kan het iedereen aanraden om er mee aan de slag te gaan. Dankzij dit programma is het indelijk wel gelukt om het 21 dagen vol te houden. 

Groetjes Stevelina