arrow_drop_up arrow_drop_down
testen

Minder stress, gezond sporten en afvallen met een vliegende start?

Al ruim 7 jaar hou ik mij bezig met ademhalingsoefeningen, slim sporten en verstandiger eten. Inmiddels is het een gezonde obsessie geworden om jou daarbij te helpen. Ik heb in die jaren gemerkt dat een vliegende start super belangrijk is. Het motiveert namelijk enorm om vanaf het begin met de juiste dingen aan de slag te zijn, zodat je snel progressie merkt. Zo kom je direct in een positieve schwung. 


Daarom ben ik fan van testen, meten en wegen. Zo heb je een goed startpunt en krijg je direct de tips en adviezen die passen bij jouw situatie en doelen. Of dat nu de juiste ademhalingsoefening is om stress tegen te gaan, de juiste hartslagzone om slim te sporten of de juiste voedingsadviezen om geleidelijk af te vallen. Met die redenen bied ik onderstaande mogelijkheden om dat ideale startpunt te creëren. Wanneer ga jij van start met jouw doel?

Testen: waar kunnen we je bij helpen?

testen-Maarten-de-Jong

Stresstest

Adem jij meer dan 8 keer per minuut? Dan kun je bakken energie winnen en sneller stress herkennen met ademhalingsoefeningen. Hoe? Dat leer je tijdens deze test.
inspanningstest

Inspanningstest

Meer energie uit het sporten en niet te hard van stapel lopen? Een inspanningstest helpt je, want je leert precies in welke hartslagzones je kan gaan trainen.
voedingsadvies

Voedingsadvies

Meer energie en minder stress door je voeding en kilo's afvallen? Dat kan met een paar simpele aanpassingen in je dagelijkse eetpatroon. Laat je meten, wegen en adviseren.