stresstest

Wil jij stress verminderen? Dan is een stresstest onmisbaar.

Simpele ademhalingsoefeningen: ook effectief tegen hoofdpijn, hyperventilatie, vermoeidheid, slaapproblemen en gejaagdheid.

7 jaar

ervaring met ademhalingsoefeningen

100+

stresstesten afgenomen

100+

tevreden klanten

Wie ben ik?

Ik ben Maarten de Jong. Oprichter van EnergizeMe. Ik help jou aan minder stress, meer energie, meer focus, betere slaap en een gezonder gewicht. Hoe? Met ademhalingsoefeningen, slim sporten en verstandiger eten. Ik ben ademcoach, sportvoedingsadviseur en expert in duursport. Maar ik ben geen ‘gezondheidsfreak’. Ik ben dol op Leffe Blond. En chocolade M&M’s zijn mijn favoriet bij de koffie. Ik heb ook écht weleens stress. Juist daarom probeer ik fit te blijven. Want met een fit lijf en een scherp brein is alles wat je doet veel leuker. Met ademhalingsoefeningen, slim sporten en verstandiger eten win je bakken energie. Een stresstest helpt je daarbij. Niks zweverigs, harde feiten, harde getallen en harde resultaten.

stresstest

Mijn missie

Het is mijn missie om jou, in een jachtig bestaan, te helpen aan meer energie, minder stress en minder kilo's. Hoe? Met inspiratie en motivatie uit (gratis) kennis in e-books, blogs, filmpjes, de EnergizeMe kantine, en webinars. Als je wat meer hulp nodig hebt, kan ik je ook persoonlijk testen of kun je een online programma volgen. Alles staat in het teken van rustig ademen, slim sporten en verstandiger eten. Zo ga je snel resultaat boeken. Ik geloof in eigen verantwoordelijkheid, maar met een beetje hulp in de eerste maanden weet je zeker dat je jouw doel(en) haalt. Als ik na een paar maanden zie wat dit mensen brengt. Dan ben ik blij. Dat is waarom ik doe wat ik doe.

Wat kun je verwachten van een stresstest bij EnergizeMe?

Betrouwbaar

Gevalideerde apparatuur en opleiding van adem- en inspanningsgoeroe Stans van der Poel.

Expertise

Begeleiding van opgeleide ademcoach.

Ga klachten te lijf met de juiste ademhalingsoefeningen

Met de juiste ademhalingsoefening kun je klachten te lijf gaan, zoals hoofdpijn, vermoeidheid, gejaagdheid, hyperventilatie en burn-out klachten.

Ga stress te lijf met gericht advies

Of je nu minder stress wilt ervaren, beter wilt slapen, af wilt vallen, energie wilt opbouwen, meer focus zoekt of meer resultaat in je werk wilt. Met deze stresstest krijg je gericht advies, specifiek voor jouw doel. De ademhalingsoefening die bij jou past.

Alles op een rijtje

Alles wordt samengevat in een uitgebreid rapport in begrijpelijke taal.

Sport jij ook?

Dan krijg je ook tips voor ademhalingsoefeningen tijdens het spo

“Wil jij weten hoe je stress kunt verminderen?  Dan is een stresstest onmisbaar. We geven bakken met geld uit aan persoonlijke ontwikkeling, coaches en opleidingstrajecten. Prima natuurlijk. Ik vind ze ook handig. Maar je hebt er niks aan als je hoofd te vol is. Met een rustmeting krijg je de tools om daarmee aan de slag te gaan.”

"Een paar weken geleden bij Maarten geweest en een heel effectieve ademhalingsoefening geleerd. Zorgt voor rust en focus. Heel makkelijk toepasbaar. Dank je Maarten."

stresstest-review-suzana
Suzana

"Een verhelderende stressmeting gehad bij Maarten. De uitkomsten geven goed weer waar rust valt te behalen. De meegekregen oefeningen geven al de eerste resultaten."

Simon

"Leuke sessie bij Maarten! Nieuwe dingen geleerd  over ademhaling en het effect hiervan op je hartslag. Hij kijkt en luistert goed en geeft tips die bij jouw leven passen. Nu al baat bij de oefeningen! Aanrader dus!"

stresstest-review-michelle
Michelle

Waarom een stresstest doen?

Opgeleide ademcoach

Mijn expertise zit in simpele ademhalingsoefeningen die het lichaam tot rust brengen. Daarin heb ik inmiddels 7 jaar ervaring en ik volgde daarvoor een opleiding bij ademgoeroe Stans van der Poel. Zo help ik jou om te ontspannen met de juiste ademhalingsoefening, jij hoeft ze alleen maar 'even' te doen ;-). 

Alles over ademhaling

Het unieke aan een stresstest bij EnergizeMe is dat we in maat en getal inzichtelijk maken wat een ademhalingsoefening voor je kan doen. Geen vaag gezwets, maar harde getallen en grafieken. We meten je adempatroon in rust en bekijken met welke ademhalingsoefening jij sneller en makkelijker in slaap komt. Daarnaast leer je daarbij ook gedurende de dag stress herkennen.

stresstest-apparatuur

Apparatuur van ademgoeroe

Stans van der Poel is een ademgoeroe en ze ontwikkelde apparatuur om uit de ademhaling te meten waar jij relaxed van wordt. Haar apparatuur meet je adempatroon, ademfrequentie en hartslagvariabiliteit uit je hartslag. Groot voordeel: zo weten we precies hoe jij stress onder controle kunt krijgen.

Stresstest-rapport

Uitgebreid rapport

We nemen niet alleen de test bij je af. Je krijgt natuurlijk een uitgebreid rapport (in 'Jip en Janneke- taal') opgestuurd. In het rapport vind je jouw persoonlijke ademhaling in grafieken en de oefening die het beste voor jou werkt.

stresstest-review-Marjolein

"Maarten constateerde dat ik in rust 18 (!) keer per minuut ademde. Met een simpele oefening per dag is dat nu flink omlaag én ik heb minder last van hoofdpijn en migraine."

Marjolein

Kosten en vergoeding

De test vindt plaats in de praktijk in Laren (NH) en duurt 60 minuten. De kosten voor de stresstest zijn €97,00 en worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Mijn advies: vraag je werkgever om (mee) te betalen. Werkgevers dragen vaak bij aan trajecten om medewerkers gezond te houden. Een werkgever is er bij gebaat dat je vitaal en productief bent en blijft. Veel bedrijven hebben budget voor opleidingskosten en persoonlijke ontwikkeling van de werknemers. Ben je zelf ondernemer of ZZP’er? Dan kun je coaching vaak aftrekken bij de belasting.

Overtuigd? Plan vandaag nog een stresstest in! Liever eerst bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook!