"Na 21 dagen was ik 4,6 kilo afgevallen en ik heb ineens bakken met energie."

Zonder plan geen motivatie. Zonder motivatie geen resultaat.

7 jaar

Ervaring

250+
Tevreden klanten
3 weken
Persoonlijk afvalplan

Een persoonlijk afvalplan motiveert

Al jaren help ik mensen aan meer energie en minder kilo's. Dat doe ik met de overtuiging van mijn eigen verhaal. In 2007 begin ik mijn carrière in het bedrijfsleven. Het is pittig. Lange dagen, veel onderweg en soms ook stress. Heel langzaam verander ik. Ik kom elk jaar ruim 1 kilo aan. Resultaat na 7 jaar: bijna 10 kilo zwaarder. Vanaf 2013 verdiep ik mij in de wereld van ontspannen, slim sporten en voeding. Ik volg opleidingen, schrijf e-books en begeleid veel mensen met deze onderwerpen. Natuurlijk ben ik zelf ook aan de slag gegaan en weer op mijn oude gewicht. In mijn praktijk zie ik veel mensen worstelen met hun gewicht. En dat gaat vaak mis. Ze gaan calorieën tellen, honger lijden en missen vaak een duidelijk plan. Terwijl juist zo'n plan ontzettend motiveert en inspireert. En daar help ik je graag bij: een persoonlijk 3-weeks afvalplan waarin al mijn kennis en ervaring is samengevat en met wat jij lekker vindt. En daarna ga je 21 dagen aan de slag met dagelijks tips en motivatie.

Maarten-de-Jong

Maarten de Jong

Eigenaar EnergizeMe

Wat ik kan, kun jij ook: afvallen zonder calorieën tellen. 

Het enige wat jij hoeft te doen: volg mijn plan en je valt af!

 • Een persoonlijk afvalplan voor drie weken met gegarandeerd resultaat
 • Een persoonlijk online consult (30 minuten) om jouw eetbehoefte te achterhalen en te kijken wat jij lekker vindt.
 • E-book (PDF) met uitleg over voeding, stress en sport.
 • E-werkboek (PDF) met 3 weken afvalplan, ontspanplan, beweegplan, recepten (68) en lijst do’s & don’ts.
 • 24 filmpjes en mails om je bij de les te houden.
 • Na drie weken ben je hoe dan ook een paar kilo kwijt.
 • Je leert hoe je afvalt zonder dieet en het tellen van calorieën.
 • Meer vetten en eiwitten, minder koolhydraten en 3x per dag eten.
 • Toegankelijke maaltijden: ontbijt, lunch en diner.
 • Minder energiedips, vrolijker en meer concentratie.
 • Even 'terugvallen' kan. In je online dashboard, de EnergizeMe kantine, met gelijkgestemden helpen we je met moeilijke momenten.
 • Leer wat goede alternatieven zijn voor geraffineerde suiker.
 • Meet je progressie (kilo's, centimeters en humeur). 
 • Niet tevreden, geld terug.

Deze toppers gingen je voor:

"Na 21 dagen was ik 4,6 kilo afgevallen en ik heb ineens bakken met energie. Ik ga door met minder suiker, meer vetten en ademhalingsoefeningen!"

Marc-review
Marc

"Nu 3 maanden verder en 5 kilo kwijt. Het advies was nuttig en geeft houvast om dingen net iets anders te doen, zonder je hele leefstijl om te gooien"

Janet

" Voor mijn gevoel zat je de eerste week in gedachte naast me op de bank en bij een zwak momentje hoorde ik je zeggen: "zou je dat nu wel doen?"

Simon-review
Simon

Wat kun jij de komende 3 weken verwachten?

Maarten-de-Jong

Een persoonlijk consult

In een half uur gaan we via skype, zoom of telefoon bekijken wat je nu eet, wat jij lekker vindt en wat je nu doet aan sport en aan ontspanning. De input die jij geeft vormt de basis voor het plan waar jij de komende weken aan de slag gaat.
Maarten-de-Jong

Persoonlijk advies van voedingscoach

Ik ben opgeleid tot (sport-)voedingsadviseur. De afgelopen jaren heb ik mijn expertise vergroot, omdat er steeds meer wetenschappelijke inzichten zijn. Een daarvan is dat vet eten je helpt om af te vallen. Dat klinkt tegenstrijdig: vet eten en toch afvallen. Ik heb bij honderden mensen gezien dat het werkt. En met deze kennis help ik jou ook graag van je overtollige kilo's af. Daarnaast ga je merken dat je gewoonweg meer energie hebt! Ik geef je de adviezen, jij hoeft ze alleen maar 'even' op te volgen ;-). 
persoonlijk-afvalplan

Een plan

Per dag geef ik je advies wat je kan eten als ontbijt, lunch en diner. Geen tussendoortjes. In het weekend mag jij jezelf een keer verwennen. Daarnaast kun je ook aanvinken of je een ademhalingsoefening en/ of sportactiviteit hebt afgerond. Hang dit overzicht op je koelkast en het zal je gegarandeerd motiveren om aan de slag te blijven.
vetverbranden-filmpjes

24 filmpjes/ mails om je te scherp te houden

Elke dag geef ik je tips & tricks met 24 filmpjes. Je ontvangt per mail een berichtje, zodat je bij de les blijft. In de filmpjes deel ik kennis, maar ik hoop vooral dat je wat extra inspiratie en motivatie krijgt om door te zetten. Ook als je een keer een mindere dag hebt gehad....even vallen en gewoon weer opstaan.
21-dagen-vetverbranden-werkboek

E-book (PDF): werkboek

Omdat we niet alleen gaan lezen, maar echt aan de slag gaan krijg je ook dit e-werkboek (PDF) met een 3-weeks afvalplan, ontspanplan, beweegplan, recepten (68) en lijst van do’s & don’ts. Ook dit hoeft niet allemaal in 1x, maar het geeft je wat handvatten om lekker aan de gang te blijven. Ook in de filmpjes zal ik hier regelmatig naar verwijzen. Zo ga je makkelijker afvallen en daarnaast ga je merken dat je gewoonweg meer energie hebt! Ik geef je de adviezen, jij hoeft ze alleen maar 'even' op te volgen ;-). 
energizeme-kantine

Deel je ervaringen (of frustraties) in onze EnergizeMe kantine

In onze online community kun je jouw ervaring en/ of frustraties delen (ook na de 3 weken). Het kan enorm inspireren en motiveren om de verhalen, ervaringen en foto's van andere deelnemers te lezen.
vetverbranden-online-programma
€ 197,-
€ 147,-

Persoonlijk afvalplan inclusief 21 dagen challenge

Volg 3 weken mijn plan en je valt gegarandeerd kilo's af.
arrow_drop_up arrow_drop_down