arrow_drop_up arrow_drop_down
over-energizeme-maarten-de-jong

Over EnergizeMe

Meer energie, minder stress, minder kilo's

Over-EnergizeMe-Maarten-de-Jong

Over EnergizeMe - Mijn missie

Het is mijn missie om jou, in een jachtig bestaan, te helpen aan meer energie, minder stress en minder kilo's. Hoe? Met online programma's, blogs, de EnergizeMe kantine, webinars, testen en 1-op-1 coaching. Alles staat in het teken van rustig ademen, slim sporten en verstandiger eten. Zo ga je snel resultaat boeken. Jouw doel is persoonlijk en dat neem ik altijd mee in mijn testen en 1-op-1 coaching. Ik geloof in meten is weten, daarom is mijn startpunt altijd een uitgebreide test. Zo weet je of je vooruitgang boekt en wanneer we moeten bijsturen. Na de test ga je zelf, of met mijn hulp, aan de slag. Ik geloof in eigen verantwoordelijkheid, maar met een beetje hulp in de eerste maanden weet je zeker dat je jouw doel(en) haalt. Als ik na een paar maanden zie wat dit mensen brengt. Dan ben ik blij. Dat is waarom ik doe wat ik doe.

Wie ben ik?

Ik ben Maarten de Jong (39). Oprichter van EnergizeMe. Ik help jou aan meer energie, minder stress en minder kilo's. Ik ben geen energiecoach of stresscoach. Dat vind ik een afschuwelijke woorden ;-). Voor mijn gevoel zitten die alleen maar te ouwehoeren in een klamme ruimte. Bij mij ga je energie opbouwen en stress te lijf door iets te doen. Wat? Ademhalingsoefeningen, slim sporten en iets verstandiger eten. Ik ben ademcoach, sportvoedingsadviseur en expert in duursport. Maar ik ben geen ‘gezondheidsfreak’. Ik ben dol op Leffe Blond. En chocolade M&M’s zijn mijn favoriet bij de koffie. Ik heb ook écht weleens stress. Juist daarom probeer ik fit te blijven. Want met een fit lijf en een scherp brein is alles wat je doet veel leuker. Met ademhalingsoefeningen, slim sporten en verstandiger eten verminder je stress, win je bakken energie en verlies je overtollige kilo's. Ik help je daarbij met online programma's, blogs, webinars, testen en 1-op-1 begeleiding. Vanuit de praktijk in Laren (NH) of (deels) op afstand via online communicatie. Niks zweverigs, harde feiten, harde getallen en harde resultaten.

Hoe kan ik jou helpen aan meer energie en minder stress?

GRATIS e-book

Download hier mijn gratis e-book met 28 tips voor meer energie en minder stress. Tips over ademhaling, sport en voeding!

21 dagen suikervrij

In drie weken ga jij online aan de slag om minder geraffineerde suiker te eten. Ervaar meer energie, minder kilo's en minder stress.

Testen

Met welke hartslag bouw jij energie op? Met welke ademhalingsoefening  bouw je stress af? Met deze tests weet je het zeker.

1-op-1 coaching

In drie maanden werken we aan meer energie en minder stress. We testen en meten, maar we gaan vooral aan de slag.

Dit zeggen onze klanten:

"Drie maanden verder en 5 kilo kwijt. Het advies was nuttig en geeft voldoende houvast om dingen net iets anders te doen, zonder je hele leefstijl te moeten omgooien."
Janet

"Een verhelderende stressmeting gehad. De uitkomsten geven goed weer waar "rust" valt te behalen. De meegekregen oefeningen geven al de eerste resultaten."

Simon

"Je bent serieus en deskundig. Je bent nuchter én hebt humor. Je gaat respectvol om met je "klant" en je legt uit wat je doet en wat de functie van iets is."
Jan