over-energizeme-maarten-de-jong

Over EnergizeMe

Meer energie, minder stress, minder kilo's

Over-EnergizeMe-Maarten-de-Jong

Over EnergizeMe - Mijn missie

Het is mijn missie om jou, in een jachtig bestaan, te helpen aan meer energie, minder stress en minder kilo's. Hoe? Met inspiratie en motivatie uit (gratis) kennis in e-books, blogs, filmpjes, de EnergizeMe kantine, en webinars. Als je wat meer hulp nodig hebt, kan ik je ook persoonlijk testen of kun je een online programma volgen. Alles staat in het teken van rustig ademen, slim sporten en verstandiger eten. Zo ga je snel resultaat boeken. Ik geloof in eigen verantwoordelijkheid, maar met een beetje hulp in de eerste maanden weet je zeker dat je jouw doel(en) haalt. Als ik na een paar maanden zie wat dit mensen brengt. Dan ben ik blij. Dat is waarom ik doe wat ik doe.

Wie ben ik?

Ik ben Maarten de Jong en ik help jou graag aan meer energie, minder stress en minder kilo's. Hoe? Door je vetverbranding aan te zetten. Zo bouw je energie op en ga je stress te lijf. En de bonus: je valt ook  wat kilo's af. Hoe doe je dat? Met ademhalingsoefeningen, slim sporten en vetter eten. Ik ben ademcoach, sportvoedingsadviseur en expert in duursport. Maar ik ben geen ‘gezondheidsfreak’. Ik ben dol op Leffe Blond. En chocolade M&M’s zijn mijn favoriet bij de koffie. Dat moet ook kunnen. Ik heb ook écht weleens stress. Juist daarom probeer ik fit te blijven. Want met een fit lijf en een scherp brein is alles wat je doet veel leuker. Ik help je daarbij met gratis kennis (blogs, e-book's, webinars en filmpjes), online programma's en inspanningstesten. Vanuit de praktijk in Laren (NH) of op afstand via online communicatie. Niks zweverigs, harde feiten, harde getallen en harde resultaten.

21-dagen-vetverbranden

Download hier mijn gratis e-book's, bekijk mijn webinar over '21 dagen suikervrij' of stel je vragen in de EnergizeMe kantine!

"Drie maanden verder en 5 kilo kwijt. Het advies was nuttig en geeft voldoende houvast om dingen net iets anders te doen, zonder je hele leefstijl te moeten omgooien."
Janet

"Een verhelderende stressmeting gehad. De uitkomsten geven goed weer waar "rust" valt te behalen. De meegekregen oefeningen geven al de eerste resultaten."

Simon

"Je bent serieus en deskundig. Je bent nuchter én hebt humor. Je gaat respectvol om met je "klant" en je legt uit wat je doet en wat de functie van iets is."
Jan