Dit was Laren Rent in 2020

18 september 2022 lopen we de 3de editie van 'Laren Rent': 5K of 10K over de hei. Loop jij mee?

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Inschrijven
Van 9.00 uur tot 10.00 uur vanaf La Place in Laren geven we een training op elk niveau. Dit jaar ook een 55+ groep. Je ontvangt na enkele trainingen tevens een hardloopshirt.
Maarten-de-Jong
Op dinsdag 31 mei om 20.00 uur geeft Maarten, ademcoach en sportvoedingsadviseur van EnergizeMe een workshop bij Fysio van Straten.
Op dinsdag 7 juni om 20.00 uur geven Mark, Sander & Jurrien, fysiotherapeuten van Fysio Van Straten een workshop bij Fysio van Straten.
Op dinsdag 14 juni om 20.00 uur geeft Suzanna, looptrainster van Sport Passion een workshop bij in haar winkel.
Op dinsdag 28 juni om 20.00 uur geeft Mark, Personal Trainer van Family Fitness een workshop bij de sportschool.
Op 18 september om 10.00 uur organiseren we net als de vorige twee jaar dit kleinschalige evenement. Wij zetten weer een parcours uit op de hei bij La Place van 5 km. Deelnemers kunnen een 5 of 10 kilometer lopen.
Wil jij dus (weer) beginnen met hardlopen, maar heb je moeite om het in je eentje vol te houden? Of heb je misschien gebrek aan motivatie en kun je wel een stok achter de deur gebruiken? Of weet je gewoon niet zo goed hoe je het aan moet pakken? Doe dan mee met ons. Geef je nu op via onderstaande formulier. Inschrijfgeld is 99 euro.
Blije groet, namens de organisatie van Laren Rent.

LarenRent: Wie zijn wij?

Alle kennis gebundeld: krachttraining, blessurepreventie, loopschema's, ademhaling, looptechniek, materiaal en voeding.

Fysio van Straten is een allround fysiopraktijk in Laren en heeft alle expertise in huis voor blessurepreventie, core stability en beweging.

Sport Passion is de sportwinkel in Laren en heeft alle kennis en expertise in huis als het gaat om de juiste schoenen, kleding, accessoires en looptraining.

EnergizeMe is gespecialiseerd in ademhaling, slim hardlopen en voeding.

Family Fitness weet alles over krachttraining, core-stability en personal training.