E-book voor meer energie, minder stress en minder kilo's in 28 tips!

Wil jij ook dagen vol energie en concentratie? Ook na het werk en in het weekend? Download dan mijn e-book voor meer energie, minder stress en minder kilo's. 28 tips om te ontspannen, slim te sporten en iets verstandiger te eten:

 • Dagen vol energie, concentratie en focus.
 • Slaap sneller in, slaap beter.
 • Raak als bonus een paar kilogram kwijt.
 • Voorkom die (bijna) onvermijdelijke burn-out.
 • Ervaar minder stress in je dagelijkse leven.
 • Geen energie-dip meer gedurende de dag.
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
GRATIS DOWNLOAD
e-book-meer-energie-minder-stress
review-e-book-meer-energie-minder-stress

"Ik ben direct met de tips aan de slag gegaan en merkte heel snel resultaat. Ik heb minder last van hoofdpijn, slaap beter en op mijn werk bruis ik van energie en ideeën. Oh ja, ik viel ook nog eens 3 kilo af. Zonder dieet, zonder honger."

Marjolein

In 2007 begin ik mijn carrière. Eerst als productmanager, later als internationaal accountmanager. Het is pittig. Lange dagen, veel onderweg en soms ook stress. Heel langzaam verander ik in 6 jaar tijd. Er gebeurt iets met mijn lichaam en geest:

 1. Ik kom elk jaar ruim 1 kilo aan. Resultaat: bijna 10 kilo zwaarder.
 2. Ik heb om de haverklap een koortslip. 
 3. Ik heb enorme energiedips gedurende de dag.
 4. In de weekenden heb ik weinig energie om dingen te ondernemen.
 5. Ik slaap vaak kort én slecht.
 6. Ik heb veel blessures.


Vanaf 2013 verdiep ik mij in de wereld van ontspannen, slim sporten en voeding. Ik volg opleidingen, schrijf e-books en begeleid veel mensen met ademhalingsoefeningen, trainen op hartslag en iets verstandiger eten. En natuurlijk ben ik zelf ook aan de slag gegaan:

 • Ik ben weer op mijn oude gewicht en die is stabiel.
 • Ik heb bijna nooit meer een koortslip.
 • Werkdagen & weekenden zijn vol energie.
 • Mijn concentratie en focus op werkdagen zijn écht heel hoog.
 • Ik slaap veel beter in én langer. En dat terwijl ik nu 2 kinderen heb.
 • Ik ben nooit meer geblesseerd.

"Dat je met een paar aanpassingen in je leven zoveel positieve verandering teweeg kan brengen. DAT wil ik graag overbrengen op jou."

Daarom schreef ik dit e-book

Tips voor een stressvrij en energieker leven vind je niet in studieboeken en managementhandboeken.

Ik schreef dit e-book voor meer energie en minder stress o.a. met de ervaringen uit mijn praktijk:

Ademhaling

"Een paar weken geleden bij Maarten geweest en een heel effectieve ademhalingsoefening geleerd. Zorgt voor rust en focus. Heel makkelijk toepasbaar. Dank je Maarten."
Suzana
Sport

"Dankzij de inspanningstest ben ik bewuster geworden. Ik sport op hartslag en let op mijn ademhaling. Dankjewel Maarten voor je goede adviezen en je uitgebreide rapport."

Guillaume
Voeding
"Goede tips van Maarten. Ze leveren echt energie. Daarnaast ben ik in 4 weken al 3 kilo kwijt. En dat zonder honger. Wij zijn over op langzame koolhydraten en gezonde vetten!"
Joost (anoniem)
Ademhaling
"Leuke sessie bij Maarten! Nieuwe dingen bijgeleerd over voeding en vooral over ademhaling en het effect hiervan op je hartslag. Hij kijkt en luistert goed en geeft tips en adviezen die bij jouw leven passen. Heb nu al baat bij de ademhalingsoefeningen! Aanrader dus!"
Michelle
Sport
"Dit najaar heb ik je leren kennen bij de veldtest en later gevolgd door een inspanningstest bij je eigen praktijk: Je bent serieus en deskundig. Je bent nuchter én hebt humor. Je gaat respectvol om met je "klant" en je legt uit wat je doet en wat de functie van iets is."
Jan
Voeding
"Ik kwam voor voedings- en sportadvies. Thuis aan de slag gegaan met het zeer uitgebreide verslag. Nu drie maanden verder en 5 kilo kwijt. Het advies was nuttig en geeft voldoende houvast om dingen net iets anders te doen, zonder je hele leefstijl te moeten omgooien. "
Janet

Klaar voor meer energie en minder stress?

Download dan gratis deze ultieme ‘energie-gids’ voor effectievere werkdagen met meer focus en creativiteit. Ervaar ook betere slaap en topprestaties op het werk. Maak niet de fout die 1,4 miljoen Nederlanders al gemaakt hebben; thuis komen te zitten met burn-outklachten en -symptomen. Deze 28 tips helpen je daarbij en garanderen een energieker leven zonder klachten.


Blije groet, Maarten de Jong


PS. Je hoeft niet alle tips in een keer tot je te nemen. Kies 1 tip. Ga ermee aan de slag en na een paar weken of maanden ga je over op de volgende tip.

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
GRATIS DOWNLOAD
e-book-meer-energie-minder-stress