E-book (pdf): vetverbranding stimuleren

Wil jij je vetverbranding stimuleren? Download dan deze 22 tips om met voeding, stress en bewegen aan de slag te gaan.

 • Afvallen (zonder calorieën te tellen)
 • Meer energie
 • Meer rust, minder stress
 • Beter slapen
 • Beter concentreren
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Gratis Download
21-dagen-vetverbranden
Marc-review

Marc

Van 2007 tot 2013 had ik een drukke baan. Altijd onderweg en nooit rust. Eten deed ik snel tussendoor. Even iets halen bij een tankstation of een drinkontbijtje in de auto. Daarnaast had ik best wat stress en bewoog ik niet altijd slim. Tot ik  in 2014 leer wat de voordelen zijn van vetter eten, ademhalingsoefeningen en slim sporten. Ik ga aan de slag en val 10 kilo af. Maar ik voel mij ook energieker, ik slaap beter en ervaar meer rust en minder stress. Ik raak zo enthousiast dat dit mijn vak wordt. Inmiddels help ik dagelijks mensen om de vetverbranding te stimuleren en schrijf ik geregeld blogs over de kracht daarvan. Ik zie wat het mensen brengt en raak daar steeds enthousiaster over. Met dit e-book probeer ik je aan te moedigen om aan de slag te gaan en ook jou de voordelen te laten ervaren. Ik geef 22 tips, o.a. over:

 • Volle maaltijden
 • Minder koolhydraten
 • Vetten en eiwitten
 • Jezelf verwennen (met eten dan ;-))
 • Ademhalingsoefeningen
 • Slaap
 • Sporten en bewegen
 • Nuchter sporten


vetverbranding

7 jaar

ervaring met vetverbranden

4

e-books geschreven

6.000+

downloads van e-books

Rustig afvallen zonder alles om te gooien
"Nu 3 maanden verder en 5 kilo kwijt. Het advies was nuttig en geeft houvast om dingen net iets anders te doen, zonder je hele leefstijl om te gooien"
janet-review
Janet
Het leest als een persoonlijke coach
"Voor mijn gevoel zat je de eerste week in gedachte naast me op de bank en bij een zwak momentje hoorde ik je zeggen: "zou je dat nu wel doen?"
Simon-review
Simon
Minder kilo's en echt energieker
"3 keer per dag eten. Ik zag er erg tegenop. Maar met de hulp van dit e-book vlogen ze voorbij. Minder kilo's en ik voel mij echt energieker."
review-marjolein
Marjolein
Ga dan aan de slag met dit e-book. Lezen is leuk, maar echt doen is nog veel interessanter. Ik ben benieuwd wat het jou brengt!
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we het e-book naartoe sturen?
Gratis download
21-dagen-vetverbranden