afvallen-voedingsadvies

Wil jij afvallen, maar lukt dat niet alleen? Dan help ik je met gericht voedingsadvies.

 Val 5 kilo af. Geen dieet, geen honger, maar gewoon logisch verstand. 

7 jaar

ervaring met voedingsadvies

100+

voedingsconsulten afgenomen

5+

kilo afvallen zonder honger

Wie ben ik?

Ik ben Maarten de Jong (39). Oprichter van EnergizeMe. Ik help jou aan minder stress, meer energie, meer focus, betere slaap en een gezond gewicht. Hoe? Met ademhalingsoefeningen, slim sporten en/ of iets verstandiger eten. Ik ben ademcoach, sportvoedingsadviseur en expert in duursport. Maar ik ben geen ‘gezondheidsfreak’. Ik ben dol op Leffe Blond. En chocolade M&M’s zijn mijn favoriet bij de koffie. Ik heb ook écht weleens stress. Juist daarom probeer ik fit te blijven. Want met een fit lijf en een scherp brein is alles wat je doet veel leuker. Met ademhalingsoefeningen, slim sporten en verstandiger eten win je bakken energie. En afvallen met voedingsadvies helpt je daarbij.  

Afvallen-voedingsadvies
Afvallen voedingsadvies

Mijn missie

Het is mijn missie om jou, in een jachtig bestaan, te helpen aan meer energie, minder stress en minder kilo's. Hoe? Met inspiratie en motivatie uit (gratis) kennis in e-books, blogs, filmpjes, de EnergizeMe kantine, en webinars. Als je wat meer hulp nodig hebt, kan ik je ook persoonlijk testen of kun je een online programma volgen. Alles staat in het teken van rustig ademen, slim sporten en verstandiger eten. Zo ga je snel resultaat boeken. Ik geloof in eigen verantwoordelijkheid, maar met een beetje hulp in de eerste maanden weet je zeker dat je jouw doel(en) haalt. Als ik na een paar maanden zie wat dit mensen brengt. Dan ben ik blij. Dat is waarom ik doe wat ik doe.

Meten = weten

We wegen en brengen je huidige voedingspatroon in beeld. Op basis daarvan krijg je gericht advies en kunnen we in de gaten houden of je vooruitgang boekt.

Expertise

Begeleiding van opgeleide (sport-)voedingsadviseur. Zo weet je zeker dat je de juiste voeding tot je neemt: o.b.v. wetenschappelijke kennis.

Geen crashdieet

Geen calorieën tellen. Gewoon logisch verstand. 

We doen het samen

Samen zoeken we naar een gezond eetpatroon dat past bij jou. Ik geef adviezen die passen bij jouw gewoontes en niet je hele leven op zijn kop zetten. Zo kun jij makkelijker met de adviezen een de slag.

Alles op een rijtje

Alles wordt samengevat in een uitgebreid rapport in begrijpelijke taal.

Ga de kilo's te lijf met gericht advies

Voor velen is het hoofddoel natuurlijk afvallen. Toch ervaart iedereen meer voordelen van dit advies, zoals bijvoorbeeld beter slapen, meer energie, minder energiedips en meer focus.

“Kom jij stiekem elk jaar een kilootje aan? Dan kun jij met een paar kleine aanpassingen in je voeding al kilo's afvallen. Dit praktische voedingsadvies helpt je daarbij.“

"Ik ben aan de slag gegaan met het uitgebreide verslag. Nu 3 maanden verder en 5 kilo kwijt. Het advies was nuttig en geeft houvast om dingen net iets anders te doen, zonder je hele leefstijl om te gooien. "

afvallen-voedingsadvies-review-janet
Janet

"Goede tips van Maarten. Ze leveren echt energie op. Daarnaast ben ik in 4 weken al 3 kilo kwijt. En dat zonder honger of streng dieet. Wij zijn over op langzame koolhydraten en gezonde vetten!"

afvallen-voedingsadvies-review-joost
Joost (anoniem)

"Ik ben direct met de tips aan de slag gegaan en merkte heel snel resultaat. Ik heb minder last van hoofdpijn en ik slaap beter. Oh ja, ik viel ook nog eens 3 kilo af. Zonder dieet, zonder honger."

stresstest-review-michelle
Marjolein

Waarom voedingsadvies?

Opgeleide voedingscoach

Ik ben opgeleid tot (sport-)voedingsadviseur. De afgelopen jaren heb ik mijn expertise vergroot, omdat er steeds meer wetenschappelijke inzichten zijn. Een daarvan is dat vet eten je helpt om af te vallen. Dat klinkt tegenstrijdig: vet eten en toch afvallen. Ik heb bij honderden mensen gezien dat het werkt. En met deze kennis help ik jou ook graag van je overtollige kilo's af. Daarnaast ga je merken dat je gewoonweg meer energie hebt! Ik geef je de adviezen, jij hoeft ze alleen maar 'even' op te volgen ;-). 

Afvallen voedingsadvies

Alles over vet lekker eten

Het unieke aan voedingsadvies bij EnergizeMe is dat ik luister naar jouw huidige voedingsgewoontes en dan pas kijk waar jij aanpassingen kan doen met 'iets vetter eten'. Zo maken we een plan met voedingsmiddelen die passen bij jouw huidige leefgewoontes.  Geen vaag gezwets, maar een duidelijke tabel met eten dat jij beter wel/ niet kan nemen.

Afvallen voedingsadvies

Afvallen zonder crashdieet

Ik hou niet van snel afvallen met zogenaamde wondermiddelen of calorieën tellen. Ik geloof in slimme aanpassingen in je dagelijkse voedingspatroon. Zo ga je het makkelijker volhouden en bereik je jouw doel zonder dat je honger hoeft te leiden. 

afvallen-voedingsadvies-rapport

Uitgebreid rapport

Ik geef je niet  alleen mondeling voedingsadvies tijdens het eerste gesprek. Je krijgt natuurlijk ook een uitgebreid rapport (in 'Jip en Janneke- taal') opgestuurd. In het rapport vind je voeding die je beter wel/ niet kunt nemen, passend bij jouw levensgewoonten.  

stresstest-review-Marjolein

Janet

Het voedingsadvies vindt plaats in de praktijk in Laren (NH)  en duurt 60 minuten. De kosten  zijn €97,00 en wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Mijn advies: vraag je werkgever om (mee) te betalen. Werkgevers dragen vaak bij aan trajecten om medewerkers gezond te houden. Een werkgever is er bij gebaat dat je vitaal en productief bent en blijft. Veel bedrijven hebben budget voor opleidingskosten en persoonlijke ontwikkeling van de werknemers. Ben je zelf ondernemer of ZZP’er? Dan kun je coaching vaak aftrekken bij de belasting.