In 7 dagen leer ik je

7 ademhalingsoefeningen.

Herken jij jezelf in onderstaande:

 1. Heb je moeite om echt te ontspannen?
 2. Heb je stress, maar weet je niet wat je daartegen kan doen?
 3. Kun jij je slecht concentreren bij je eerst klus van de dag?
 4. Kom je moeilijk in slaap?
 5. Ben je regelmatig moe en/ of futloos?
 6. Vind jij ademhalingsoefeningen maar vaag gezwets? 

Dan heb jij de kracht van een simpele ademhalingsoefening nog niet ontdekt. En ik spreek uit ervaring, want tot 2013 wilde ik ook van niks weten. Ademhalingsoefeningen was voor mannen met baarden en geitenwollen sokken. Dat dacht ik. Tot ik leer wat het fysiologisch met mijn lijf doet. Ik ga ermee aan de slag, met alle gevolgen van dien: ik slaap makkelijker in, ik slaap dieper en ik word uitgerust wakker. Later leer ik ook oefeningen om mij beter te concentreren.

ademhalingsoefeningen

En dat kan jij ook. Met de 7 dagen rust challenge leer ik je in een week 7 oefeningen om meer te ontspannen.

 • Ervaar meer ontspanning.
 • Ervaar minder stress.
 • Slaap beter.
 • Word vrolijker.
 • Leer langer en makkelijker concentreren.
 • Vind je het lastig? In je online dashboard, de EnergizeMe kantine, met gelijkgestemden helpen we je met moeilijke momenten.
 • Vind inspiratie en motivatie of stel je vragen in de EnergizeMe kantine.
 • 7 audiofragmenten met geleide ademhalings- en ontspanningsoefeningen.
 • Ook te volgen via de Huddle app.
 • Bepaal na een week welke oefening bij je past en waar je mee doorgaat.
 • Een leven lang toegang tot deze challenge.

Wie ben ik?

Ik ben Maarten de Jong. Ik help jou aan meer energie, minder stress en minder kilo's. Bij mij bouw je energie op door iets te doen. Wat? Ademhalingsoefeningen, slim sporten en verstandiger eten. Ik ben ademcoach, sportvoedingsadviseur en expert in duursport. Maar ik ben geen ‘gezondheidsfreak’. Ik ben dol op Leffe Blond. En chocolade M&M’s zijn mijn favoriet bij de koffie. Ik heb ook écht weleens stress. Juist daarom probeer ik fit te blijven. Want met een fit lijf en een scherp brein is alles wat je doet veel leuker. Met ademhalingsoefeningen, slim sporten en verstandiger eten krijg jij dat ook voor elkaar. De 7 dagen rust challenge geeft je daarbij een belangrijk eerste zetje.

"Een paar weken geleden bij Maarten geweest en een heel effectieve ademhalingsoefening geleerd. Zorgt voor rust en focus. Heel makkelijk toepasbaar. Dank je Maarten."

review-suzana
Suzana

"Een verhelderende stressmeting gehad bij Maarten. De uitkomsten geven goed weer waar rust valt te behalen. De meegekregen oefeningen geven al de eerste resultaten."

Simon

"Leuke sessie bij Maarten! Nieuwe dingen geleerd  over ademhaling en het effect hiervan op je hartslag. Hij kijkt en luistert goed en geeft tips die bij jouw leven passen. Nu al baat bij de oefeningen! Aanrader dus!"

review-michelle
Michelle

Begin vandaag nog en krijg direct toegang tot de 7 dagen rust challenge!

7-dagen-rust-challenge

7-dagen-rust-challenge

7 dagen rust challenge

Meer rust, meer vetverbranding en meer concentratie.

Makkelijker in slaap, diepere slaap en uitgerust wakker.

€ 10,- € 14,50