3 x gratis lezing: ademhaling, slim hardlopen & 5kg kwijt

3 x gratis lezing: ademhaling, slim hardlopen & 5kg kwijt

Het is juni 2019.

 

Ik heb net de knoop doorgehakt en ik begin voor mijzelf. In mijn omgeving ben ik al contacten aan het bellen en mailen.

 

Ik zoek namelijk naar leuke en waardevolle samenwerkingen.

 

Een naam staat meteen bovenaan de lijst: Mark van Straten. Hij is eigenaar van Fysio van Straten en ik ken hem een (heel klein) beetje van mijn werkzaamheden bij de voetbalclub SV Laren ’99. Ik was daar voorzitter van de technische commissie en Mark verzorgt de fysio op de club. Dat klikte prima.

 

Nu bellen we om een andere samenwerking op te zetten. Mark heeft een prachtige en professionele fysiotherapiepraktijk neergezet in hartje Laren. Het ondernemersschap spat er vanaf en hij wil graag helpen. Na 1 kop koffie zijn we eruit.

 

Mark heeft een kantoor en ik bied diensten aan die nieuw zijn voor Fysio Van Straten. Een mooie combinatie en nog steeds die klik.

 

Om die samenwerking te vieren gaan we de komende maanden 3x een gratis lezing aanbieden:

 

 

Echt ontspannen
Een ademfrequentie van 6-8 per minuut in rust is genoeg. Adem jij vaker? Dan kun je met een korte, simpele ademhalingsoefening bakken energie terugwinnen. Daarnaast kan het helpen bij verschillende klachten:
 
– Hoofdpijn
– Vermoeiheid
– Pijn in schouder/ nek
– Gevoel van gejaagdheid
– Concentratie problemen
– Slaapproblemen
 
Tijdens deze lezing vertel ik -Maarten de Jong van EnergizeMe- er alles over.

 

Slim sporten

Loop jij al hard, maar ben je toch vaak moe? Dan loop je waarschijnlijk niet slim. Met 2-3x per week gevarieerd hardlopen voorkom je vermoeidheid en heb je geen energiedip meer.
 
Of wil jij graag eens een halve of hele marathon lopen, maar dan zonder die ellenlange duurlopen vooraf? Dat kan!
 
Tijdens deze lezing vertel ik -Maarten de Jong van EnergizeMe- er alles over.
 

Iets verstandiger eten

Heb jij vaak energiedips gedurende de dag? Of ben jij een paar kilo te zwaar? Dan kun je door wat kleine aanpassingen in je eetpatroon je werkdag een stuk effectiever maken en wat kilo’s kwijtraken.
 
Geen dieet, gewoon logisch verstand. Zo begin je het nieuwe jaar fris en fruitig (letterlijk).
 
Als bonus garandeer ik je meer concentratie tijdens werkdagen en betere slaap.
 
Tijdens deze lezing vertel ik -Maarten de Jong van EnergizeMe- hier alles over.

 

 
De lezingen vinden plaats in de praktijk van Fysio Van Straten op de Heideveldweg 12 te Laren (NH).
 
Wil jij deelnemen aan een of meer van deze GRATIS lezingen? Mail dan naar maarten@energizeme.nl en geef duidelijk aan om welke lezing het gaat :-). Er is beperkt plek, dus meld je snel aan.
Ik hoop je bij 1 van deze lezingen te zien!
Over de schrijver
Ik ben Maarten de Jong. Oprichter van EnergizeMe. Ik help jou aan meer energie, minder stress, meer focus, betere slaap en een gezond gewicht. Hoe? Met ademhalingsoefeningen, slim sporten en verstandiger eten. Ik ben ademcoach, sportvoedingsadviseur en expert in duursport. Maar ik ben geen ‘gezondheidsfreak’. Ik ben dol op Leffe Blond. En chocolade M&M’s zijn mijn favoriet bij de koffie. Ik heb ook écht weleens stress. Juist daarom probeer ik fit te blijven. Want met een fit lijf en een scherp brein is alles wat je doet veel leuker. Je werkdagen zijn effectiever, je kunt je beter concentreren en je hebt meer energie. Ook ná een lange werkdag en in het weekend.
Reactie plaatsen