persoonlijk-afvalplan

"Na 21 dagen ben ik 4,6 kilo afgevallen en ik heb bakken met energie."

In 3 weken leer je hoe je dat bereikt met gezonde voeding, ontspanning en beweging. 

7 jaar

Ervaring

250+
Tevreden klanten
3 weken
Motivatie, inspiratie en kennis

Dagelijks tips en inspiratie; dat motiveert

Al jaren help ik mensen aan meer energie en minder kilo's. Dat doe ik met de overtuiging van mijn eigen verhaal. In 2007 begin ik mijn carrière in het bedrijfsleven. Het is pittig. Lange dagen, veel onderweg en soms ook stress. Heel langzaam verander ik. Ik kom elk jaar ruim 1 kilo aan. Resultaat na 7 jaar: bijna 10 kilo zwaarder. Vanaf 2013 verdiep ik mij in de wereld van ontspannen, slim sporten en voeding. Ik volg opleidingen, schrijf e-books en begeleid veel mensen met deze onderwerpen. Natuurlijk ben ik zelf ook aan de slag gegaan en weer op mijn oude gewicht. In mijn praktijk zie ik veel mensen worstelen met hun gewicht. En dat gaat vaak mis. Ze gaan calorieën tellen, honger lijden en missen houvast. Terwijl juist die houvast ontzettend motiveert en inspireert. En daar help ik je graag bij. Jij weet ook ongeveer wel wat er moet gebeuren, maar de motivatie sijpelt soms weg. Met dit programma deel ik mijn kennis en ervaring. Zo hou ik je scherp :-)!

Maarten-de-Jong

Maarten de Jong

Eigenaar EnergizeMe

Wat ik kan, kun jij ook: afvallen zonder calorieën tellen. 

Het enige wat jij hoeft te doen: volg mijn plan en je valt af!

 • Een afvalplan voor drie weken met gegarandeerd resultaat.
 • 24 filmpjes en mails om je bij de les te houden.
 • E-book (PDF) met uitleg over voeding, stress en sport.
 • E-werkboek (PDF) met 3-weeks afvalplan, ontspanplan, beweegplan, recepten (68) en lijst van do’s & don’ts.
 • Na drie weken ben je hoe dan ook een paar kilo kwijt.
 • Je leert hoe je afvalt zonder dieet en het tellen van calorieën (en met wekelijks een traktatie ;-)).
 • Meer vetten en eiwitten, minder koolhydraten en 3x per dag eten.
 • Toegankelijke maaltijden: ontbijt, lunch en diner.
 • Minder energiedips, vrolijker en meer concentratie.
 • Even 'terugvallen' kan. In je online dashboard, de EnergizeMe kantine, met gelijkgestemden helpen we je met moeilijke momenten.
 • Meet je progressie (kilo's, centimeters en humeur).
 • Ontwikkeld door sportvoedingsadviseur, ademcoach, expert in duursport en orthomoleculair voedingscoach.
 • Niet tevreden, geld terug.

Deze toppers gingen je voor:

"Na 21 dagen was ik 4,6 kilo afgevallen en ik heb ineens bakken met energie. Ik ga door met minder suiker, meer vetten en ademhalingsoefeningen!"

Marc-review
Marc

"Nu 3 maanden verder en 5 kilo kwijt. Het advies was nuttig en geeft houvast om dingen net iets anders te doen, zonder je hele leefstijl om te gooien"

Janet

"Voor mijn gevoel zat je de eerste week in gedachte naast me op de bank en bij een zwak momentje hoorde ik je zeggen: "zou je dat nu wel doen?"

Simon-review
Simon
21-dagen-vetverbranden
Ik ben opgeleid tot (sport-)voedingsadviseur, ademcoach en orthomoleculair voedingscoach. De afgelopen jaren heb ik mijn expertise vergroot, omdat er steeds meer wetenschappelijke inzichten zijn. Een daarvan is dat vet eten je helpt om af te vallen. Dat klinkt tegenstrijdig: vet eten en toch afvallen. Ik heb bij honderden mensen gezien dat het werkt. En met deze kennis help ik jou ook graag van je overtollige kilo's af. In dit e-book leg ik de basisprincipes uit van het vetverbranden en afvallen. Alle onderwerpen komen aan bod: voeding, minder stress en bewegen. Wees gerust, je hoeft niet alle 48 pagina's in 1x te lezen. Tijdens de 21 dagen neem ik je stap voor stap mee in het verhaal.
21-dagen-vetverbranden-werkboek

Omdat we niet alleen gaan lezen, maar echt aan de slag gaan krijg je ook dit e-werkboek (PDF) met een 3-weeks afvalplan, ontspanplan, beweegplan, recepten (68) en lijst van do’s & don’ts. Ook dit hoeft niet allemaal in 1x, maar het geeft je wat handvatten om lekker aan de gang te blijven. Ook in de filmpjes zal ik hier regelmatig naar verwijzen. Zo ga je makkelijker afvallen en daarnaast ga je merken dat je gewoonweg meer energie hebt! Ik geef je de adviezen, jij hoeft ze alleen maar 'even' op te volgen ;-). 

persoonlijk-afvalplan
Per dag geef ik je advies wat je kan eten als ontbijt, lunch en diner. Geen tussendoortjes. In het weekend mag jij jezelf een keer verwennen. Daarnaast kun je ook aanvinken of je een ademhalingsoefening en/ of sportactiviteit hebt afgerond. Hang dit overzicht op je koelkast en het zal je gegarandeerd motiveren om aan de slag te blijven.
vetverbranden-filmpjes
Elke dag geef ik je tips & tricks met 24 filmpjes. Je ontvangt per mail een berichtje, zodat je bij de les blijft. In de filmpjes deel ik kennis, maar ik hoop vooral dat je wat extra inspiratie en motivatie krijgt om door te zetten. Ook als je een keer een mindere dag hebt gehad....even vallen en gewoon weer opstaan.
energizeme-kantine
In onze online community kun je jouw ervaring en/ of frustraties delen (ook na de 3 weken). Het kan enorm inspireren en motiveren om de verhalen, ervaringen en foto's van andere deelnemers te lezen.
vetverbranden-online-programma
€ 97,-
€ 77,-
Volg 3 weken dit plan en je valt gegarandeerd kilo's af.