In 21 dagen van je suikerverslaving af

Herken jij jezelf in onderstaande:

 1. Je kan moeilijk stoppen met het eten van zoetigheid.
 2. Je moet elke dag, liefst de hele dag door zoetigheid eten.
 3. Je voelt je slecht na het eten van zoetigheid. Toch eet je het een uur later opnieuw.
 4. Je hebt last van stemmingswisselingen.
 5. Je bent vaak moe en futloos.
 6. Je bent vaak trillerig en dan neem je suiker.
 7. Je voelt je vaak onrustig.

Dan ben jij misschien wel een tikje verslaafd aan suiker. En ik spreek uit ervaring, want ik was het ook. In 2006 begin ik mijn dag met een zoet drinkontbijt en veel koffie. Om 9.00 uur ben ik trillerig en hongerig. Ik grijp een stuk taart uit de kantine en loop langs de receptie voor een paar dropjes. Zo gaat dat de hele dag door, met alle gevolgen van dien: ik word langzaam dikker, ik heb de hele dag door energiedips en ik kan mij moeilijk concentreren. Sinds 2013 doe ik dat anders.

null

En dat kan jij ook. Met de 21 dagen suikervrij challenge: geen koek, geen snoep, geen frisdrank en geen zoet beleg. En dat gaan we samen doen.

Ga jij 3 weken aan de slag om van die suikerverslaving af te komen?

 • Ik ben 10 kilo lichter dan in 2006.
 • Ik heb minder energiedips.
 • ik ben vrolijker.
 • En ik kan mij veel langer concentreren.
 • Even 'terugvallen' kan. In je online dashboard, de EnergizeMe kantine, met gelijkgestemden helpen we je met moeilijke momenten.
 • Leer wat goede alternatieven zijn voor geraffineerde suiker.
 • Meet je progressie (kilo's, centimeters en humeur).
 • Ontdek wat jouw 'suiker guilty pleasures' zijn, die je echt niet wilt missen.
 • Vind inspiratie en motivatie of stel je vragen in de EnergizeMe kantine.
 • Begrijp wat suiker met je doet en waarom minderen een goed idee is.
 • 23 video's met kennis, opdrachten en motivatie.
 • Ook te volgen via de Huddle app.
 • Maak na 3 weken je eigen 'suiker-strategie' voor het leven.
 • Een leven lang toegang tot deze challenge.
stevelina-review

Ik was op het internet aan het zoeken om van mijn zoetverslaving af te komen. Toen kwam ik de 21 dagen challenge van Maarten tegen. En daar heb ik geen spijt van gehad. Je krijgt iedere dag een filmpje te zien om je gemotiveerd te houden. Als het even niet meer lukt en je zit er even doorheen dan plaatst je een berichtje. Dan krijg je altijd antwoord, zodat je weer verder kunt. Maarten legt alles duidelijk uit. Ik kan het iedereen aanraden om er mee aan de slag te gaan. Dankzij dit programma is het indelijk wel gelukt om het 21 dagen vol te houden. 

Groetjes Stevelina

Wie ben ik?

Ik ben Maarten de Jong. Ik help jou aan meer energie, minder stress en minder kilo's. Bij mij bouw je energie op door iets te doen. Wat? Ademhalingsoefeningen, slim sporten en verstandiger eten. Ik ben ademcoach, sportvoedingsadviseur en expert in duursport. Maar ik ben geen ‘gezondheidsfreak’. Ik ben dol op Leffe Blond. En chocolade M&M’s zijn mijn favoriet bij de koffie. Ik heb ook écht weleens stress. Juist daarom probeer ik fit te blijven. Want met een fit lijf en een scherp brein is alles wat je doet veel leuker. Met ademhalingsoefeningen, slim sporten en verstandiger eten krijg jij dat ook voor elkaar. 21 dagen suikervrij geeft je daarbij een belangrijke eerste zetje.

Na 21 dagen was ik 4,6 kilo afgevallen en ik heb ineens bakken met energie. Ik ga door met minder suiker!

Marc

3 weken zonder suiker. Ik zag er erg tegenop. Maar met de hulp in de EnergizeMe kantine vlogen ze voorbij. Ik voel mij echt energieker.

Marjolein

Ik wist eigenlijk helemaal niet dat suiker zo'n invloed heeft op je humeur. Na 3 weken lach ik meer en ben ik 3 kilo kwijt.

Niels

Begin vandaag nog en krijg direct toegang tot de 21 dagen suikervrij challenge!

null

21-dagen-suikervrij-challenge-online-programma

21 dagen suikervrij challenge

€ 57,-